• خانه
  • مقالات
  • پروتکل های کاری توزیع شده (Distributed Work Protocols )و توسعه دهندگان
پروتکل های کاری توزیع شده و توسعه دهندگان

پروتکل های کاری توزیع شده (Distributed Work Protocols )و توسعه دهندگان

پیشنهاد نوین والت

هر سوالی داری ما سعی می کنیم مثل یه دوست به شما مشاوره بدیم . کافیه فرم مارو پر کنی و کمی راجع به مشکلت یا سوالت توضیح بدی

عناوین این مقاله

در این مقاله از نوین والت ، با مفهوم پروتکل های کاری توزیع شده آشنا می شوید.

فهرست مطالب

  1.  پروتکلهای کاری توزیع شده (Distributed Work Protocols) چیستند؟
  2. . مزایا و معایب پروتکل های کاری توزیع شده . عملکرد پروتکل های کاری توزیع شده

پروتکلهای کاری توزیع شده (Distributed Work Protocols) چیستند؟

 پروتکل های کاری توزیع شده به سازندگان برنامه ها کمک کرده تا خدماتی را، از بایگانی دائمی گرفته تا مکان های مجازی ، ارائه کنند.

زیرساخت‌های توزیع‌شده به توسعه‌دهندگان، قدرت محاسباتی، پهنای باند، قدرت ذخیره‌سازی و سایر بلوک‌های ساختاری را ارائه می‌کند که می توانند از آنها برای تحقق ایده‌های خود بدون پرداخت هزینه‌های سنگین (به ارائه‌دهندگان مرکزی) استفاده کنند.

این شبکه ها به cloud  و server room  نیازی ندارند و در عوض با بلاکچین کار می کنند و به وسیله ی هزاران رایانه شخصی (که وظایفی مانند ذخیره فایل‌های رمزگذاری‌شده یا رمزگذاری ویدیوها را در ازای دریافت هزینه‌ و پاداش‌ انجام می‌دهند)، پشتیبانی می‌شوند.

پیکربندی مجدد ساختار قدیمی سرورها، رایانه شخصی هر کاربر را تبدیل به ارائه دهنده خدمات نیز می کند. از آنجایی که هر ارائه دهنده باید برای کار با دیگری رقابت کند، قیمت ها کنترل می شوند و کیفیت بالا می ماند.

در نهایت، از آنجایی که پروتکل‌های کاری توزیع‌شده به جای نگهدارندگان سازمانی به وسیله ی  قراردادهای هوشمند اداره می‌شوند، استفاده از آن برای همه مجاز می باشد.

 مزایا و معایب پروتکل های کاری توزیع شده

پروتکل های کاری توزیع شده دارای مزایای بسیاری نسبت به نسخه های قبلی وب 2.0 خود و همچنین چند ایراد می باشد. ابتدا نگاهی به مزایای آن می اندازیم:

 . مقرون به صرفه بودن: یکی از مزایای اصلی استفاده از فناوری بلاکچین این است که کاربران دیگر ناچار به پرداخت قیمت‌های بالای تعیین‌شده توسط ارائه‌دهندگان cloud و دیگر شرکت‌های بزرگ نمی شوند.

رقابت شدید بین ارائه دهندگان خدمات در پروتکل های کاری توزیع شده، باعث کنترل قیمت ها می شود که این در واقع یکی از مزایای اصلی پروتکل های کار توزیع شده می باشد. .

مقیاس بی نهایت: منابع غیرفعال می توانند با استفاده از شبکه های open  درآمد اضافی ایجاد کنند و  برای مدیریت ظرفیت ها ، نیازی به سرورهای از پیش تهیه شده نیست. توسعه‌دهندگان می‌توانند در هر حالی که هستند  پرداختهایشان را انجام داده و در مقیاس بی‌نهایت از منابع استفاده کنند.

این امر به وسیله ی ساختار اقتصادی هماهنگ‌ با قیمت پروتکل‌های کار open  امکان‌پذیر می باشد. . مطمئن بودن : از آنجایی که پروتکل های کاری توزیع شده به جای اینکه روی یک سرور واحد قرار گیرند، در یک شبکه دوار شکل گرفته اند، یک نقطه واحد کنترل و همچنین یک نقطه ضعف مشخص ندارند.

بنابراین احتمال خرابی آن ها کمتر بوده و نسبت به دستکاری یا هک شدن امنیت بیشتری دارند. همچنین این شبکه به صورت 24 ساعته کار می کند.

. دموکراسی‌ : پروتکل‌های کاری توزیع شده هیچ محدودیتی نداشته و هر کسی که مایل به استفاده یا ارائه خدمات باشد می تواند از آن بهره ببرد. . حریم خصوصی: این سیستم غیرمتمرکز به وسیله ی قراردادهای هوشمند اداره می شود، نه شرکت ها یا موسسات. به این معنی که کاربرانی که خدماتی را ارائه می دهند یا از آنها استفاده می کنند، نیازی به فاش کردن هویت خود و اطلاعات شخصیشان نخواهند داشت. .

تغییر ناپذیر بودن اطلاعات : ماهیت فناوری بلاکچین بر این اساس بنا شده که تراکنش ها و سایر اشکال داده ها در آن قابل جعل کردن یا تغییر دادن نیستند.

. بی نیاز از اعتماد: تعاملات به صورت peer-to-peer و بدون دخالت واسطه انجام می شود.  اما باید اضافه کرد که پروتکلهای کار توزیع شده با چالشهایی نیز مواجه هستند :

. پیچیدگی: به‌روزرسانی یا تغییر کد در یک پروتکل توزیع‌شده  چالش‌برانگیز است، زیرا اطلاعات در شبکه‌ای از رایانه‌ها مستقر است و ممک ن است تعامل با بعضی رابطها (که کار کردن با آنها سختتر است) برای کاربرانی که از نظر فنی حرفه ای نیستند کمی دشوار باشد. .

وابستگی به شرکت‌کنندگان : شبکه‌های توزیع‌شده، زمانی مؤثرتر و مقرون به صرفه‌تر هستند که توسط بیشترین تعداد ممکن شرکت‌کنندگان، یا اپراتورهای node (که برای انجام کار با هم رقابت می‌کنند)، تغذیه شوند. بنابراین پروژه های نوپایی که قصد حفظ خدمات مقرون به صرفه خود را دارند، باید به همان اندازه که بر نوآوری ها و مشارکت های فنی تمرکز می کنند، بر ایجاد و حفظ شبکه های node نیز تمرکز کنند.  

   عملکرد پروتکل های کاری توزیع شده رشد و پیشرفت Web3  زمینه را برای ظهور تعداد زیادی از پروتکل های کاری با پتانسیل ایجاد نوآوری های بزرگ، فراهم کرده است.

همچنین تعداد پروتکلهای مشخصی که فضای ذخیره سازی غیرمتمرکز مقرون به صرفه ای ارائه می کنند، در حال افزایش است. یکی از شناخته شده ترین آنها Filecoin (FIL)  است که ذخیره سازی اطلاعات رمزگذاری شده hyper-local (که به وسیله ی ماینرهایی که برای ارائه فضا به مشتریان رقابت می کنند ایجاد می شود) را ممکن می سازد.

رابرت گرینفیلد، نویسنده وایت پیپر Filecoin، آن را “Airbnb ذخیره سازی دیتا” نامیده است.همچنین توسعه دهندگانی که می خواهند از یو اس دی live streaming maeket 70 میلیارد دلاری استفاده کنند، می توانند از زیرساخت توزیع شده Livepeer (LPT)  برای خدمات کلیدی ای همچون رمزگذاری ویدیو (با تنها کسری از هزینه ای که ارائه دهندگان مرکزی دریافت می کنند)، استفاده کنند.

این امر نیز توسط اپراتورهای node (معروف به “ارکستراتور” در جامعه Livepeer) که بر اساس کیفیت خدمات، قیمت و مکان با هم رقابت می کنند، ممکن می شود.نمودار (GRT) استخراج اطلاعات از بلاکچین را نشان می دهد و به هر کسی امکان می دهد تا APIهای باز یا زیرگراف‌هایی ساخته و منتشر کند که به عنوان طیف وسیع اطلاعات درباره ی ترندهای کریپتو به حساب می رود.

 پروتکل‌های کاری توزیع‌شده روشی جدید و قدرتمند برای توسعه‌دهندگان ارائه کرده و سیستم‌های متمرکزی  که بر اینترنت تسلط دارند را مختل می کند. رشد سریع پروژه های مختلف همچون مثالهایی که در بالا گفته شد، نشان دهنده ی مزایا و امکانات این تکنولوژی می باشد.

با دیگران نیز به اشتراک بذارید :

مقالات بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید